Dopravní omezení aktuálně: Mukařov – Český Brod – Všestary

!!! MUKAŘOV  Z důvodu rekonstrukce retardéru u ZŠ Mukařov ve Školní ulici, včetně zastávky autobusů a chodníků, proběhnou zde práce v termínu od 29.7. do 31.8.2024. V souvislosti s tím bude úplně uzavřena ulice Školní mezi ulicí Vysokou a Sportovní. Objížďka vede přes ulici Kutnohorskou, Zájezdní, Louňovickou a Choceradskou. Ulice Vysoká bude v části mezi ulicí Nad Vysokou a Školní jednosměrná.  Zastávka autobusu linky 366, 489 a 491 Mukařov/ škola bude v tomto období zrušena. Autobusy  budou stavět na zastávce Mukařov. 

!!! ČESKÝ BROD Výstavba kruhové křižovatky u bývalého ZZN ovlivní dopravu v centru: K předání staveniště došlo 22. července. Zhotovitel avizoval samotné zahájení stavby (kruhové křižovatky u bývalého areálu ZZN, tedy křižovatky vedoucí z náměstí k nádraží) ve čtvrtek 25. července. Od tohoto data budou platit dopravní opatření, která najdete např. na FB města Český Brod. Jde nejen o objízdné trasy, ale také zákaz stání v některých ulicích, doporučení pro chodce, provizorní parkoviště atd. Předpokládaný termín ukončení stavebních prací by měl být v horizontu 6 měsíců.

!!! VŠESTARY Pokračuje zde od dubna 2024 uzavírka, z důvodu probíhající rekonstrukce silnice Mnichovická a Říčanská. Od srpna pak  bude uzavřena i ulice Stránčická, termín této uzavírky uzavírky je od 5.8. – 22.11. 2024. Naopak od začátku školního roku by se měly již otevřít ulice Mnichovická a Říčanská. 
Aktuálně dojde od 5. 8. také k uzavření křižovatky u všestarského hřbitova.